Медичне страхування (ДМС) «Турбота» в Києві від «ІНГО»

Вхід

Чи через СМС
Або
Реєстрація на сайті Відновити пароль

ДМС "Турбота" від СК та МЦ "ІНГО"

Добровільне медичне страхування "Турбота" від СК та МЦ "ІНГО"

дмс киев

ВИБРАТИ І ПРИДБАТИ СТРАХОВИЙ ПОЛІС "ТУРБОТА"

ДМС — фінансова послуга, спрямована на покриття витрат на лікування та профілактику хвороб. Це добровільне медичне страхування, яке дозволяє вносити порівняно невелику плату — а натомість отримувати повний доступ до певного переліку процедур та обстежень.


Особливості ДМС:

  • оформлюється лише за бажанням людини;
  • дає захист від великої кількості медичних ризиків (включаючи стоматологічні, гінекологічні і т. п. залежно від обраного поліса);
  • коштує набагато дешевше, ніж повна оплата потрібних процедур.

ДМС передбачає, що страхувальник (клієнт) усвідомлює існуючу можливість зіткнутися з тим чи іншим захворюванням. І щоб знизити потенційне фінансове навантаження, він купує поліс. При настанні страхової події оплатою лікування займається страхова компанія, тоді як усі послуги у медзакладі пацієнту надаються безкоштовно.

Медична страховка гарантує своєчасну допомогу без необхідності шукати клініку, домовлятися з лікарями, розбиратися з рахунками… Це дуже просто і зручно. Ми ж пропонуємо оформити поліс ДМС у Києві за вигідною ціною — нижчою, ніж у інших компаній.


Поліс ДМС «Турбота»

добровольное медицинское страхование турбота

Поліс страхування «Турбота» створено з урахуванням основних запитів пацієнтів нашого медичного центру. Є два варіанти тарифу. Кожен з них включає найбільш затребувані послуги, серед яких:

  • необмежена кількість консультацій терапевта;
  • відвідування вузьких спеціалістів;
  • виклик лікаря-терапевта додому;
  • лабораторні аналізи;
  • інструментальна діагностика (УЗД, ЕКГ, рентген);
  • малі хірургічні втручання, які не потребують госпіталізації;
  • невідкладна медична допомога по ДМС у Києві.

Страхування за сімейним тарифом також передбачає масажі та фізіотерапевтичні процедури.

Поліс діє на базі нашого медичного центру — і скористатися ним ви можете лише в «ІНГО». Ми гарантуємо:

  • високу якість послуг;
  • допомогу кваліфікованих спеціалістів;
  • використання актуальної апаратури для діагностики;
  • лікування сучасними, але надійними та перевіреними методами;
  • дбайливе ставлення до кожного пацієнта.

Страхування значно спрощує життя. Ціна ДМС комфортна для Києва та дозволяє користуватися лікувальними і діагностичними послугами, які недоступні у рамках безкоштовної медицини.

Оформити договір страхування ви можете безпосередньо на сайті. А якщо у вас залишилися питання, не вагаючись зверніться за онлайн-консультацією або в телефонному режимі до нашого адміністратора.


Чим ДМС відрізняється від ОМС?

ОМС — це обов'язкове страхування здоров'я, яке в Україні ще проходить процес становлення. Через складну обстановку в країні та високий рівень тіньової економіки запровадження повноцінного ОМС відкладається. Усі громадяни зараз перебувають під захистом державного солідарного страхування, яке передбачає:

  • безкоштовну допомогу у комунальних та державних медустановах;
  • неминучі черги, непорозуміння з «добровільними внесками» і необхідністю все ж таки оплачувати чимало послуг…

Тому по всій Україні — і особливо у Києві — розвивається ДМС. Воно дає змогу самостійно вибрати потрібні послуги та не залежати від умов у безкоштовних поліклініках. ДМС забезпечує психологічний комфорт, дозволяє консультуватися у найкращих лікарів та вчасно проходити необхідну терапію.


Страхування від нещасного випадку

Окремо можна придбати поліс страхування від нещасного випадку. При настанні однієї із зазначених у документі ситуацій клієнт отримує виплату. Ці гроші людина на власний розсуд витрачає на відновлення після травми тощо. Компенсується лікування лише тих хвороб, які були викликані оговореним у полісі страхування нещасним випадком.


Добровільне медичне страхування: переваги

страхование здоровья в Киеве

Страхування здоров'я за полісом ДМС у Києві позбавляє всіх незручностей безкоштовної медицини. Придбання полісу дозволяє:

  • Відвідувати вузьких спеціалістів та отримувати повноцінну консультацію. Час прийому не обмежується стандартними 10–15 хвилинами. Лікар приділяє пацієнтові стільки уваги, скільки потрібно для вирішення конкретної проблеми.
  • Не стояти в чергах і не чекати марно. При лікуванні за ДМС людина приходить на призначену годину — і може бути впевненою в тому, що фахівець уже очікує. Винятки дуже рідкісні і можливі лише при форс-мажорі.
  • Не вносити «добровільні внески» та інші платежі. Страхування забезпечує фінансову прозорість. Пацієнт отримує послуги, але нічого за них не платить. Процес лікування контролюється страховою компанією, яка сама розраховується із медустановою.
  • Користуватися найактуальнішими та якісними методами терапії. ДМС покриває витрати на чимало дорогих обстежень та процедур. Тоді як у державних поліклініках часто немає такого обладнання, а у лікарів — такої мотивації, щоб надавати послуги на високому рівні.
  • Отримати повний медичний супровід. Страхування передбачає, що клієнта підтримують під час взаємодії з клінікою. Зокрема, стежать за тим, щоб пацієнту терміново надали всю необхідну медичну допомогу.

Пакет страхування індивідуалізується під потреби конкретної людини. ДМС покриває ті послуги, які потрібні. А наш новий поліс «Турбота» підходить більшості людей як для індивідуального, так і для сімейного страхування в Києві.

ПЕРЕЙТИ НА САЙТ ПРОЕКТУ "ТУРБОТА"


Кому варто зробити ДМС?

Завдання страхування — звести до мінімуму клопоти та витрати при виникненні хвороби. В ідеалі поліс необхідний кожному, оскільки він відкриває доступ до величезної кількості медичних послуг. Але особливо ДМС у Києві рекомендовано оформити тим, хто:

  • страждає від регулярних загострень хронічних хвороб та змушений часто відвідувати лікарів;
  • має нерівномірний дохід і хоче убезпечити себе фінансово у разі раптового захворювання;
  • через зайнятість не може довго чекати на безкоштовні процедури та аналізи в державних поліклініках;
  • забезпечує сім'ю та відповідає за благополуччя дітей (а тому не може йти на тривалий лікарняний та має максимально швидко пройти якісне лікування).

Страхування здоров'я дає можливість не залежати від безлічі несприятливих факторів, будь то затримка зарплати чи підвищення цін на медичні послуги. Вартість ДМС набагато нижча, ніж можливі витрати на терапію. У нинішніх нестабільних умовах — це виправдана інвестиція у своє здоров'я та комфорт.


Ціна ДМС?

Вартість ДМС у Києві багато в чому визначається тарифами на медичні послуги у місті. Але для клієнта при розрахунку ціни страховки найбільш очевидні такі фактори: 1. Вік. Як правило — чим він вищий, тим вища вартість ДМС. 2. Перелік ризиків, що покриваються полісом. Чим їх більше, тим медична страховка повніше і дорожче.

Ми допомагаємо підібрати ідеальний для вас варіант ДМС — щоб ви не переплачували за неактуальний обсяг послуг, але при цьому в майбутньому могли пройти необхідне лікування або обстеження.

Ви можете купити поліс добровільного медичного страхування прямо на сайті. Усього кілька натискань мишкою — і документ буде готовий.


Вартість ДМС і знижки в страховій компанії «ІНГО»

Початкова ціна базової страховки в «ІНГО» — 4800 грн/рік. Точну вартість ви можете побачити після вибору відповідного пакету послуг, а також зазначення вашого віку.

При придбанні полісу ДМС у Києві для сім'ї вам надається знижка: 5% на подальше використання вашими рідними, друзями чи близькими за умови страхування за будь-яким із полісів "Для тебе" або "Для сім'ї".

До членів сім'ї належать найближчі родичі — батьки, чоловік чи дружина, діти віком від 17 років.

Для оформлення заявки знадобляться достовірні контактні дані, оскільки поліс ДМС — повноцінний документ. З ним ви звертатиметеся до медустанови для проходження процедур або отримання іншої допомоги.


Як скористатися полісом ДМС?

Скористатися полісом страхування у Києві дуже легко. Потрібно діяти за алгоритмом: 1. При травмі, отруєнні чи виникненні симптомів хвороби переконатись, що договір ДМС покриває цей випадок. 2. Зателефонувати до реєстратури медичного центру «ІНГО» або записатись до лікаря онлайн на сайті MCI.UA. 3. Для екстреної допомоги чи госпіталізації зателефонувати до медичного контакт-центру за номером: 0800218668. У будь-який час доби. 4. Орієнтуватися на підказки, отримані по телефону чи на сайті. При візиті до медустанови обов'язково взяти свій паспорт та договір страхування.

Поліс «Турбота», як і інші програми від нашої страхової компанії, допоможуть вам відчути себе впевненіше та комфортніше.

Якщо ж ви не встигли оформити ДМС в Києві, але прямо зараз потребуєте медичних послуг, звертайтеся в наш медцентр. Ми гарантуємо доступні ціни, уважне ставлення та якісне лікування — навіть у найскладніших ситуаціях.

ВИБРАТИ І ПРИДБАТИ СТРАХОВИЙ ПОЛІС "ТУРБОТА"

ВІДВІДАТИ САЙТ СТРАХОВОЇ КОМПАНІЇ «ІНГО»

ПЕРЕГЛЯНУТИ НАПРАВЛЕННЯ МЕДЦЕНТРУ «ІНГО»


Всі НОВИНИ

Мережа Клінік Інго

Залиште нам повідомлення
Залишити попередню заявку на прийом Ви можете через окрему форму. Виберіть лікаря
Відправити
Корисна інформація

Ми турбуємось про Ваше здорове майбутнє та допомагаємо знайти у сучасному ритмі життя ту «золоту середину», що забезпечує баланс між соціальним успіхом та гарним здоров’ям.

В усіх клініках "ІНГО" діють єдині тарифи.

Публічний договір оферти

Фінансові показники